onsdag 16. september 2009

Testrenn nr.2...5 hopp, snittkonkurranse

Da er to dager til over her nede i Zakopane. Gårsdagen var tung med mye dårlig hopping og lite følelse på det jeg dreiv med. Men det har heldigvis løsnet litt i dag :D Startet med noen bra hopp i første økta i dag, som gav litt sjøltillit. Fikk brukt beina mye mer så det ga litt svar over kulen.

I andre økta var det duket for testrenn. 5 hopp og gjennomsnittslengden av disse 5 hoppene. Jan Christian Bjørn som vant på mandag, stilte desverre ikke opp i dag, pga et fall på sletta under første økta i går som gikk hardt utover kneet. Han drar hjem i morra for å se om det er noe alvorlig, men mest sannsynlig er det noen strukkede sener. God bedring Jan Christian!
Det ble en ganske overlegen seier til meg i dag, med 127,8 meter i gjennomsnitt var det 1o meters margin ned til nr. 2. Over 5 hopp blir jo dette 50 meter. Var artig å endelig så disse kombinertløperne....

I morra er det en fridag fra bakken, så vi skal på topptur i Tatra-fjellene. Og på lørdag er neste konkurranse igjen, med vanlig hoppkonkurranse. Prøveomgang og to tellende omganger.

Ingen kommentarer: