lørdag 19. september 2009

Siste dag. Testrenn og hjemreise :D


Da var siste dag over her i Zakopane. Har hatt en veldig fin uke, med masse god trening og fått testet at kneet holder. Torsdag hadde vi som sagt fridag fra hoppinga, så vi hadde en tur opp i Tatra-fjellene. Mens kombinert løperne løp de 1200 høydemeterne opp til toppen, kunne vi hoppere ta gondolen :D Av og til er det deilig å være hopper også.
På toppen av Tatra-fjellene, tåka kom sigende mens vi var der.

I dag var det også duket for 2 testrenn. Først et vanlig hopprenn, med prøveomgang og 2 omganger, før vi avsluttet med bakkeløp opp heistraseen i bakken, ca 1 km. Hopprennet vant jeg suverent, med hopp på 135m og 135,5m og 50 poengs margin ned til andremann. Hoppinga har løsna litt her nede, så teknikken er i positiv utvikling, men har fortsatt et stykke igjen til å hevde meg blandt de beste spesialhopperne.

Bakkeløpet derimot var desto tyngre... Syra kom tidlig å det var tungt å bevege beina framover, men avsluttet på en hederlig 7 plass. 45 sekunder bak vinneren, beste hopper og slo flere kombinertløpere :D Så da endte jeg på en 2 plass sammenlagt i interncupen vi har hatt er nede. Truls Johansen har 3 andrepasser i bakken og førsteplass i bakkeløpet, tok sammenlagtseieren enkelt.

Nå sitter vi å venter på transport til flyplassen, så vi kan komme oss hjem. Sliten og godt fornøyd med en meget god samling, men skal bli veldig godt å komme heim til Norge igjen :D

Ingen kommentarer: