søndag 27. september 2009

Samling med sørlandshopp

I helga har Sørlandshopp vært her oppe på Lillehammer for å ha sin høstsamling. Det var bare to dager i bakken, men de viser at det gror godt fortsatt på Sørlandet :D Flere av guttene viser mye god hopping, og viser stor idrettsglede. Glemmer ikke uttrykket til Sondre Bråtane når han skulle hoppe i K120 meters bakken for første gang i dag. Satt en liten spak og lettere livsredd gutt på toppen og heilt sikkert kjempa mot frykten som han hadde inni seg. Men når han først bestemte seg og da klinka til med ny pers på 95 meter, så var den en gutt som viste en idrettsglede vi seniorer ofte glemmer. I tillegg strakk Sondre Håland seg over den magiske 100 meters grensa med 102 meter :D Det er moro å se at har noen gode talenter på vei oppover mot toppen :D

Jeg var med å hoppet i dag. Det var litt ustabilt i dag også, men synes de beste hoppa er bra, men litt for dårlig at de dårligste er så ALT for dårlig. Kan ikke ha slike hopp i konkurranse.

Men nå er det 2 uker med trening fram mot Norgescup avsluttning med en 3 dagers konkurransehelg og avsluttende NM stor bakke på søndag. Det starter i Steinkjær og K70 den 9. oktober. Flytter seg så videre til Granåsen K90 på lørdag, og avsluttes i storbakken og NM 11.oktober.

I dag heier vi på Boasson Hagen og de andre norske i sykkelVM :D

Ingen kommentarer: