søndag 24. februar 2008

FOR EN UKE!!!!!!!!!


Slik er Heini-Klopfer schansen


Før prøveomgangen på lørdag, allerede da var det begynnt å bli ganske bra stemning i bakken. :D Tyskerne kan å arrangere konkurranser :D

Fra det lengste hoppet på 196 meter.

Da er siste kvelden her i SPITZE Tyskland, og vi har hatt en fantastisk uke :D Været har jo vært helt nydelig hele tida, noe dere sikkert ser ut fra bildene.
Vi har storkost oss med et kjempearrangement, mange nydelige og lange skihopp og fantastisk stemning blandt publikum :D Er litt tom i kroppen nå, mange flotte inntrykk og minne for livet. Skal bli godt å komme hjem igjen nå, med enda mer erfaring fra skiflyging. Det gikk ikke helt som forventet denne gangen. Hadde ikke samme sjøltiliten og ikke i like storslag som i Vikersund, og da blir det vanskelig å hoppe langt selv om enn kan fly. Fikk aldri rundet over skiene som jeg må for å hoppe langt, og dermed ble jeg bare stående og presse på lufta nedover i unnarennet.

Vi hadde også en dag oppe på Nebelhorn, som ligger 2224 meter over havet, helt på grensa til Østerriket. Vi tok taubanene opp, og hadde jo kjempeflaks med været. Fikk også leid meg ski, så jeg sto på ski ned igjen. Det var en 30 minutters fantastisk tur :D


Dette er fra Nebelhorn, 2224 meter høyt. Var der opp før hoppingen på lørdag. Sto på ski ned igjen :D Det var nydelig ;)

Ingen kommentarer: