søndag 2. mars 2008

Endelig premie:D

Da var nok en NC-helg over. Og til alles store overraskelse holdt det bare med et renn i helga også :) Det begynner å bli en liten parodi nå. Men all heder til arrangørene, de gjør så godt de kan, men vanskelig når været er som det er. Veldig fine forhold på lørdag, men på søndag våknet vi opp til sludd og MYE vind. Rennet ble utsatt fra 11 til 15, for de "håpet" at det skulle bli bedre da, noe det ikke ble. Men de prøvde for harde livet å få gjennom en omgang da også. Men når 5. sistemann måtte sitte 5 min på toppen, det snødde som et uvær, og uten prøvehopppere var det nok. Det ble sendt to til, noe som var helt uforsvarlig siden det var mye nysnø i sporet og opp mot 10s/m vind, men da fant de ut at nok var nok. Jeg lå fram til da på en 2. plass etter et hopp på 90 meter, så selvfølgelig var det litt kjedelig at de avlyste. Men det hele var jo en parodi og helt rettferdig ovenfor de beste og ikke gjennomføre omgangen.

Men som sagt var det veldig fine forhold på lørdag og da ble jeg nr. 5 etter hopp på 97,5 og 96 meter. Det var godt å få fram noe av treningshoppingen i renn også, og endelig skaffe seg premie i årets NC :D Sitter mye bedre i tilløppet nå, og dermed er det mye mer klar-ferdig-gå på kanten og alt går av seg selv.

Nå er det 2 uker til neste renn som er NC-avsluttningen i Voss. Jeg skal prøve å bevare formen til da, og prøve å klatre opp på pallen også. Føler ting går i riktig rettning for tida hvert fall :D

Ingen kommentarer: