søndag 30. januar 2011

Norge ski club - downtown Chicago

 









Vi lever som konger hos Fisk familien i år som i fjor. De har i år også åpnet sitt hus for oss og vi er evig takknemlig for det. Med boblebad om kvelden i stampen på verandaen dunkende til Led Zepplin i bakgrunnen så skjønner dere at vi har det fint. Når gamblinga er høy rundt biljard bordet i kjelleren, caddyshack, Tommyboy og PGA-touren går på 60 tommer på kjøkkenene så kan vel ting neppe bli bedre. Vi anbefaler alle å se de to nevnte filmene, meget bra og vannvittig morsomme. Bob Fisk er en ivrig golfer som oss, og har også vært caddy for en PGA spiller i et halvt år, så på mandag tar han oss med til en golfsimulator i området. Som ivrige golfere så gleder vi oss :D



Utsikten fra Willis tower :D



I går tok datteren og hennes kusine oss ned til downtown Chicago og viste oss rundt. Det var noe vi ikke fikk gjort i fjor, og jeg er glad for at vi hadde to lokalkjente med oss for det var en STOR by. Vi var oppe i Willis Tower som er 442 meter høyt. Det var litt av en utsikt der oppe, og vi fikk god utsikt over Chicago. Vi så nesten hjem til Norge ;) Ellers var det noen imponerende byggninger downtown og en gammel 1920 tall stil med betongbygninger.

Bakkene var fine i dag, og klare for hopprenn.

I dag var det klart for hopprenn igjen. Det var også renn i de 4 småbakkene så vi hjalp til som lengdemålere i de tre minste bakkene. Det var litt artig, men vi stod nedenfor K punkt så vi fikk desverre lite å gjøre. Det var ikke noe supertour i dag og det var kanskje like greit. Vi fikk ikke brukt beina skikkelig. Anders var god i andre omgang, men desverre trenger han 2 prøvehopp før han treffer skikkelig. Stian var ikke helt på i dag, men vi får håpe det hjelper i morra når det virkelig drar seg til. Men i dag var det barna som var i sentrum, i morra er det vår tur til å være i sentrum og da venter de også tilskuertall som i fjor, så vi gleder oss skikkelig til det.

1 kommentar:

mnamma sa...

Herrlig dussen for noen opplevelser dere får. Nyt dagan, kos dere og fortsett å skrive på bloggen. Det er så artig å følge med dere der. :))