torsdag 27. januar 2011

4 Hills tour - 2nd comp

Da var vi ferdig med andre konkurranse i årets 4 hills tour. Det ble en ny fin konkurranse, der forholdene var fine og den beste hopperen vant. Igjen gikk seieren til Veli-Matti Lindstrøm, og jeg må spise ordene mine om at han ikke kunne hoppe i 70. Men til mitt forsvar må jeg si at han valgte en litt lurere løsning i dag med å bruke beina litt mer.

Som i fjor var det ikke fullt av tilskuere her, men det var vel ca som et overfyllt norgescuprenn. Men amerikanerne er jo litt flinkere til å lage liv i bakken så det ble god stemning likevel. Vi henger med i toppen, men det ble noen meter for kort i dag til å krabbe helt opp på pallen. Anders hadde en positiv dag i bakken, med et godt prøvehopp og god andre omgang. I de hoppene får han brukt beina litt, men i første omgangen ble det lite trykk ned i plata dessverre. Men det holdt likevel til en fin 5. plass. Så nå har han hatt 7., 6. og 5. plass, så hvor skal dette ende???
Stian slet litt mer i dag enn det han gjorde på trening og i Eau Clair. Litt slurvefeil med dårlig bøying og dermed litt for lite trykk ned i kanten. Men han henger med og skaffer seg en 4. plass. Pallen ble fyllt opp av Lindstrøm på første, Mike Glasder på andre og Kimmo Yliriesto på tredje.

I longest standing konkurransen i kveld ble det en høyst UFORTJENT seier til Mike Glasder. Lindstrøm ledet med svake 81 meter. Så hoppet Glasder rundt 80 meter og det kom raskt fra måltrappa 80,5 meter. Men så var det noen andre i trappa som fant ut at har er jo fra USA, så da la dem jammen på en meter og han vant med 81,5m. Dårlig lengde og opplegg, men det er show og vi er i USA så slik er det her borte gitt....

Da vender vi nasa mot Chicago i morra tidlig. Så venter det 2 konkurranser der lørdag og søndag, 4 hills tour konkurranse på søndag. På lørdag er det barnas dag, så det gleder vi oss til å backe opp noen av USA's fremtidige OL-deltagere. For å være en olympisk deltager her borte er noe av det største du kan oppleve her borte. Hvis du har deltatt i olympiaden er du folkehelt uansett hvordan det gikk.... Vi er litt bortskjemte i Norge der vi forventer gull av alle som deltar i OL.

1 kommentar:

Voss sa...

Gratulera med innsatsen og lukka til med resten av renna,snart 2 Norske på pallen no :-)