søndag 4. januar 2009

Alt i alt ein god helg

Det ble ikke helt som forventet i dag.... Etter en god prøveomgang og første omgang kom missen i andre omgang, og det ble satt to streker under en 13plass. Var mye som ikke stemte i det siste hoppet, så det va et typisk "prøver igjen hopp". Har ikke hatt mange av de hoppa siste måneden, men det måtte komme et i dag.

Jeg fornøyd med å ha 5 av 6 stabile bra hopp i helga. Merker at alle hoppa var litt igjen til de aller beste treningshoppene, men det må enn nesten bare regne med i de første konkurransene. Men så lenge konkurransehoppene ligger på snittet av en treningsøkt så må enn si seg fornøyd. Ting fungerer bra for tida, og de var godt å se at enn henger bra med på den hoppinga. Og det vil komme flere sjangser utover så gleder meg bare til fortsettelsen.

Det blir nok en rolig periode nå fram mot slutten av måneden, da det er NC i Meldal, NM på Lillehammer og NC i Granåsen på 9 dager. Så da er det bare å bevare formen, trene bra og ta sjangsen igjen da.
I mellomtida håper jeg ALLE bruker siste uka på å gi Trygve Bringsverd den stemmen han fortjener. http://www.nrksport.no/idrettsgalla/1.6354609

2 kommentarer:

Anonym sa...

D¨årlig ha ha ha
litt synd med den plassen

Anonym sa...

SUG